JUKI QVP SAI

13.063,00  98.423,17 kn

Dostupno uz narudžbu

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 78 Go-WinCoins - vrijednih 104,00 
Kartično plaćanje jednokratno: 13,063.00 €
Kartično plaćanje na rate: 14,499.93 €
Opis

Opis

Unesite boju u svoj svijet pomoću QVP SAI by Tajima. Pomoću QVP SAI, entuzijasti za vezenje i profesionalci uživat će u radu sa 8 igala koje omogućuju kreacije s više boja uz manje zamjena konca. Sa brzinom rada od 800 uboda u minuti, vaši će dizajni brzo postati stvarnost.

Ovaj je model savršeno prilagođen za kućnu radinost, quilt te izradu odjeće.

Dvije su vrste osnovnih okvira za vezenje koje se standardno isporučuju u paketu sa strojem: veliki i mali okvir. Omogućuju izradu motiva na svemu od ručnika i majica do malih modnih dodataka. Opcijski dodatci obuhvaćaju različiti okvire za vezenje koji se mogu koristiti za vez na kapama, rukavima, džepovima, torbama, cipelama, čarapama i narukvicama itd..

Stroj za vezenje proizvodi Tokai Industrial Sewing Machine Co., Ltd., vodeći svjetski proizvođač strojeva za industrijsko vezenje, pod robnom markom TAJIMA.

TAJIMA SAI kompaktan je stroj za vezenje jednostavan za korištenje, prepun naprednih tehnologija koje omogućuju korisnicima, uključujući neprofesionalce, da postignu profesionalno vezenje.

Odluka JUKI-ja da kupcima isporuči TAJIMA SAI bila je odgovor na mnoge zahtjeve korisnika strojeva za quilt kojima su potrebni visokokvalitetni strojevi za vezenje visokih performansi koji se mogu koristiti na velikim prekrivačima.

Tehničke karakteristike:
– 1 glava
– 8 konaca / igala
– područje vezenja: do 300 x 200 mm
– 4 okvira standardno:
1) pravokutni 300 x 200 mm,
2) kvadratni 100 x 100 mm

* QVP označava kvalitetu, viziju i profesionalnost.

Pod sloganom „Omogućivanje dostupnosti tehnologija na industrijskoj razini općim potrošačima”, JUKI nudi šivaće strojeve za kućanstvo koji su kvalitetniji i učinkovitiji od ostalih na tržištu. Isti pristup se odnosi i na prodaju TAJIMA SAI. JUKI teži poboljšanju kreativnosti korisnika pružajući korisne strojeve.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina 100 kg