U Online Shopu Govic Company moguće je platiti na sljedeće načine:

1.) Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane ekspress kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

2.) Općom uplatnicom/virmanom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun tvrtke Govic Company d.o.o. putem internet bankarstva.Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 051/301 058 kako biste provjerili status narudžbe.

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom/virmanom Kupac dobiva, na email adresu koju je naveo u svojoj narudžbi, sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje.

3.) Kreditnim karticama :

Jednokratno: Visa, Master Card, American Express, Diners

Višekratno od 2-6 rata: Visa i Maestro kartice (samo od PBZ-a) na iznos potrošnje veći od 400,00 kn

Kupac koji plaća kreditnom karticom, prilikom kupovine se automatski vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa svoje kreditne kartice.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Govic Company d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Govic Company d.o.o. vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju express dostavnom službom.