RAFIA ADRIAFIL col.58

3,70 

Na zalihi

Kartično plaćanje jednokratno: 3.70 €
Kartično plaćanje na rate: 4.11 €
Kategorija:
Opis

Opis

Adriafil predlaže pravu prirodnu rafiju : čistu biljnu celulozu za vaše najljepše kreacije.

Koje su prednosti? AND’ otporan, mekan za rad i može se prati ručno. Uz Adrijafil rafiju možete napraviti sve dodatke koje želite, ručni rad nikada nije bio tako jednostavan! Ljetne torbe, torbe za plažu, šeširi … ali i dodaci za dom, poput prekrasnih heklanih tepiha ili košara za teglice, tako moderno! Zamislite kako bi bilo cool DIY (uradi sam) vlastitim rukama.

 

Idealan za heklanje ali i za pletenje. Možete birati između jednobojnih i osjenčanih nijansi, ton-u-ton ili kontrastnih nijansi. Rafia za torbe koje ste tražili!

Pakiranje od 25 gr,

Sastav: 100% biljna celuloza

Boje se mogu razlikovati od prikazanih.

Proizvođač, Adriafil Srl, Made in Italy

Rafija u čistoj biljnoj celulozi za vaše najljepše kreacije. Pročitajte kako jamčimo najbolji rezultat za vaše ljetne dodatke!

Ti si među onima koji vole miris soli na koži,

Stajali bi cijelu godinu sa nogama u pijesku,

Nemožete biti duže od 5 minuta bez heklice u rukama,

Već u veljači počimate razmišljati o tome koliko će te torbica od rafije morati napraviti kako bi bili sigurni da imate po jednu za svaku priliku?

Da li ste među onima koji biraju najbolju sirovinu za svoje projekte, kako bi maksimalno iskoristili prednost ručnog rada!
Postoji rafija i rafija… a Adriafil Rafija je zamišljena da se ističe. Čitajte dalje i saznajte zašto.

 

Kada je u pitanju rafija, postoji velika zabuna: koji je materijal rafija? Gdje se proizvodi rafija? Koliko vrsta rafije postoji? Za što se koristi rafija?

Ovdje smo da razjasnimo vaše ideje i objasnimo zašto je Adriafil rafija najbolji izbor za vaše heklane torbe, vaše ljetne šešire, vaš tepih na verandi, vaše košare za biljke, vašu torbicu koju ste vidjeli u onom izlogu visoke mode… Adriafil rafija je savršena za sve dodatke kojima želite dati neprocjenjivu vrijednost ručnog rada, jer je dizajnirana posebno za ovu namjenu!

Prirodna rafija dizajnirana posebno za vaše heklanje

Kad pomislite na Adriafil Rafiju, ne morate misliti na klasična vlakna koja dolaze iz afričke palme rafije: prirodno ne znači nužno i funkcionalno! Zapravo, rafija dobivena od palme uglavnom se koristi u vrtlarstvu, budući da dobivena nit ima maksimalnu duljinu od oko 1 i pol metra. Razmislite koliko biste čvorova morali vezati da biste ju iskoristili za svoje ručne radove!

Niti, kada pomislite na Adriafil rafiju, nemojte pomisliti na sjajnu rafiju s “plastičnim” efektom koju mnogi nude za ručno izrađene radove. Adriafil Rafija NIJE sintetička poliamidna rafija.
Adriafil Raffia je upravo ono što vam je potrebno za izradu vašeg heklanog ljetnog pribora: mudra i odmjerena mješavina otpornosti, elastičnosti, funkcionalnosti i kvalitetnog sastava prirodnih vlakana.

Adriafil Raffia je 100% biljna celuloza dobivena iz dugih vlakana pulpe kanadskog bora, iz koje se također dobivaju građevinski materijali i dragocjena eterična ulja, u ime maksimalne održivosti.

Prirodna elastičnost biljne celuloze također karakterizira gotov proizvod izrađen od pređe Adriafil Raffie, koja je potvrđena kao savršena za izradu najrazličitijih pribora za heklanje, jamčeći neusporedivu trajnost tijekom vremena.

Reciklirajuća, netoksična i ekološki prihvatljiva rafija koju su testirali naši stručnjaci za proizvodnju kako bi zadovoljila sve standarde kvalitete i zdravlja koji se odnose na SVHC kemikalije i netoksične boje.

Najlakša rafija za heklanje!

Adriafil Rafija je najlakša prirodna rafija za heklanje; ne kažemo mi, to kažu kreativci iz cijelog svijeta, jer je stvoreno posebno za tu svrhu.

Glatka i svijetla, ali ne i sjajna, vrlo kvalitetne teksture, lagano klizi na kukicu, a zahvaljujući prirodnim svojstvima biljne celuloze, pojačanim iskustvom Adriafila, elastična je i otporna.
Rafija za rad s kukicom veličine 5 ili 4,5… ali možete je i plesti!
Svestrana i prikladna za sve vrste radova, jer je posebno dizajnirana za heklane torbe i kape

Jeste li znali da? Adriafil Raffia je vodootporna i možete je prati čak i ručno!