JANOME 2000D AIR

997,55  7.516,04 kn

Dostupno uz narudžbu

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 59 Go-WinCoins - vrijednih 78,67 
Kartično plaćanje jednokratno: 997.55 €
Kartično plaćanje na rate: 1,107.28 €
Kategorije: ,
Opis

Opis

AirThread 2000D: Nagrađivani stroj

Janome AirThread 2000D dobitnik je ovogodišnje nagrade iF DESIGN AWARD, svjetski poznate nagrade za dizajn. AirThread 2000D pobijedio je za svoju izvrsnost u dizajnu, natječući se s preko 6 000 ostalih prijava.

Nagrada Good Design pohvaljuje dizajne prepoznate kao izvrsni dizajni koji poboljšavaju kvalitetu života, industriju i društvo među svim prikazanim predmetima. AT2000D je pobijedio u rješavanju teškog zadatka provlačenja donjeg konca ugradnjom mehanizma s originalnim načinom dovoda zraka.

Sustav provlačenja konca zrakom jednim pritiskom

Zamorno provlačenje gornjeg i donjeg konca stvar je prošlosti. Jednostavno umetnite konac u posebno dizajnirane otvore i vaš konac se laganim pritiskom ručice transportira tamo gdje treba.

8-dijelni sustav transportera

Uz strateški smješten transporter na osam lokacija, AT2000D lako će zgrabiti i transportirati vašu tkaninu. Od skliskih jersey-a do trapera, AT2000D odgovorit će svim izazovima vaših projekata šivanja.

Ugrađeni one-step pretvarač

Izmjena sa 3 končanog opleta na oplet sa 2 konca nikada nije bio lakši! Jednostavno postavite prst ispod pretvarača i preokrenite ga na svoje mjesto. Sada ste spremni za šivanje nježnih rolanih rubova ili umanjujete širinu opletnog boda.

Ugrađen uvlakač konca

Sa ugrađenim automatskim uvlakačem konca, manualno uvlačenje konca na overlock stroj stvar je prošlost. Jednostavno provlačenje obje, ljeve i desne igle.

Sigurnost na prvom mjestu

Tri mikro sklopke za dodatnu sigurnost operatera. AirThread 2000D moći će se aktivirati samo ako su uključene sve tri sklopke (smještene: u bočnom poklopcu, poklopcu petljača konca i na stopici pritiskača platna).

Ugrađen gumb za podešavenje

Prilagođavanje duljine uboda i podešavanje diferencijalnog transporta integrirani su u jedan kotačić sa dvije funkcije. Laganim okretom brojčanika u bilo kojem trenutku možete izmijeniti duljinu šava (čak i tijekom šivanja) kako biste dobili šavove između 1,0-5,0 mm. Jedinstveni uređaj za diferencijalni transport sprječava nabiranje tkanina, omogućuje vam podešavanje rastezljivosti  šavova tijekom šivanja i omogućuje vam dodavanje efekata “spremno za nošenje” vašem šivanju. Podesivo od 0,5-2,0 mm.

Fino podešavanje

Jednostavno prilagodite širinu odreza, pristupite gumbu za isključivanje noža i pređite na rolani porub jednim laganim pomakom poluge. Sve ove prilagodbe sada se nalaze na desnoj strani šivaćeg stroja radi lakšeg rukovanja.

Brzina, snaga, stabilnost

U AirThread 2000D nalazi se novo redizajnirano vratilo. Dva kuglična ležaja pružaju mali okretni moment, pružajući stabilnost pri većim brzinama  i prednost dodatne izdržljivosti.

Veličina ranog polja

AirThread 2000D nudi dovoljno prostora za šivanje

Jednostavno Lay-in postavljanje konca

Uz poboljšane vodilice konca, brzo i jednostavno postavite konac na mjesto.

4 – končani oplet

Ovaj šav koristi obje igle i isteže se bez lomljenja. Izvrstan je za šivanje pletenih i široko tkanih odjevnih predmeta

3 – končani standardni overlock

Popularno za izradu odjeće na srednje do teškoj tkanini. Obično se koristi kao završna obrada ruba na pojedinačnim slojevima tkanine.

3 – končani overlok uži

Obično se koristi za izradu odjeće i donjeg rublja na laganim do srednje teškim tkaninama.

2 – končani oplet

Konac jedne igle i konac donjeg petljača formiraju lagan i ravan završetak ruba. Često se koristi kao otvoreni rub na laganim tkaninama.

3 – končani rolani rub

Izvrsno za porubljivanje srednje do laganih jednoslojnih tkanina, šalova, salveta i izradu volana.

2 – končani rolani porub

Budući da se koriste samo 2 konca, rezultat je lakši i finiji rub od verzije sa 3 konca. Ovo je pogodno za tkanine poput šifona.

školjkasti rub

Završetak ruba blago školjkastog izgleda, koristi se za porub prozirnih i laganih, nježnih tkanina. Dobro djeluje na šifonu, georgetu i finim materijalima.

rolani valoviti rub

Rolani 3 – končani rub uz pomoć diferencijala. Popularni ukrasni valoviti obrubi na rastezljivoj tkanini. Može se koristiti za veće kružnice ako se koristi sa najlonskom vrpcom. Diferencijalni transport kontrolira brzinu tkanine koja se može koristiti za stvaranje više valova ili za istezanje i nabiranje.

3 i 2 končani FLATLOCK

3 – končani je savršen za spajanje tkanina od flisa i pletiva. Može se koristiti i kao ukras sa debljim koncem koji podsjeća na gornji prekrivni bod koji se vidi na sportskoj odjeći. Konac od 2 konca idealan je za spajanje čipke sa svilom na donjem rublju. Naličje izgleda poput ljestvi.