JANOME 3000 COVER PRO PROFESSIONAL

1.209,43 

Na zalihi

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 72 Go-WinCoins - vrijednih 102,86 
Kartično plaćanje jednokratno: 1,209.43 €
Kartično plaćanje na rate: 1,342.46 €
Kategorije: ,
Opis

Opis

Što radi ovaj stroj?

Bilo da ste strastvena hobi ili profesionalna šilica, uvijek tražite sljedeći korak u usavršavanju svog zanata. CoverPro 3000 prirodan je napredak ovoga i nadopunjuje vaš šivaći stroj i overlock stroj. Uživajte u profesionalnim rezultatima sa svojim rubovima, korištenjem dvostrukih i trostrukih prekrivnih šavova, kao i lančanih šavova koji mogu biti utilitarni ili dekorativni, ovisno o vašoj željenoj primjeni, a sve to uz jednostavnost korištenja koju ste očekivali od Janome.

Nitko vam neće vjerovati da ste uspjeli, ali to je u redu jer znate da jeste! Bilo da se radi o osnovnoj pletenini, donjem rublju, plesnoj odjeći ili kupaćim kostimima, CoverPro 3000P pružit će vam rezultate koji će vaše šivanje iz kućne izrade pretvoriti u šivanje dostojno pisti. Dakle, samo naprijed, šepurite se i pokažite svoje kreacije!

Ovo je prvi coverlock stroj Janome koja pripada Professional Heavy Duty seriji strojeva. Osim uboda karakterističnih za coverlock strojeve, ima i mogućnost izrade uboda sa gornjim prepletanjem.

Ovdje se osvrnite na zanimljivu 100-godišnju povijest proizvođača Janome.

 

Cover Janome CP3000 je šivaći stroj koji vam omogućuje doradu donjih dijelova ili rukava bluza ili majica od pletenih materijala. Savršeno za šivanje donjeg rublja i sportske odjeće.

Sa Janome CP3000 coverlock strojem možete šivati:

– prekrivni bod – na gornjoj strani ovaj bod stvara dva ili tri paralelna ravna uboda, a na donjoj ubod izgleda kao ljestvičasti ubod. Ovi šavovi su izdržljivi, fleksibilni i rastezljivi.

– lančani bod – bod se koristi za spajanje materijala kao što su traperice, košulje ili radna odjeća. Na gornjoj strani izgleda kao ravni bod, a na donjoj kao lančani bod. Dobiveni lanac jamči snagu i fleksibilnost uboda. Janome CP3000 može napraviti lančani ubod s 1 iglom u tri položaja – desno, srednje i lijevo.

– prekrivni bod sa gornjim prepletom – Coverlock CP3000 stvara na gornjoj strani tkanine: 3 iglena gornja boda ili 2 iglena gornja boda 3 mm (uski) i 6 mm (široki).

Svjetla, svjetla i još više svjetla!
CoverPro 3000 nema jedno, ne dva, već tri jaka LED svjetla za maksimalnu vidljivost kod šivanja. Uz LED svjetla iznad igle i postolja za šivanje, pronaći ćete LED svjetlo koje se može uvući i postaviti preko područja šivanja po potrebi.

Uvlakač konca u iglu sa 3 položaja
Više se nećete bojati uvlačenja konca kroz ušice igala! Bez obzira koristite li jednu, dvije ili sve tri igle, spustite ugrađeni uvlakač konca na mjesto kako biste uvukli konac u iglu i spremni ste za početak šivanja.

Ugrađena vodilica za gornji prepletni bod
Prvi u industriji! Ugrađena vodilica za gornji prepletni bod lako se postavlja na svoje mjesto, pružajući vam trostruki ili dvostruki prekrivni bod koji će vaše završne radove dovesti na profesionalnu razinu.

Završetak nikad jednostavniji
Završetak ruba gornjeg boda je jednostavan i brz. Dok šivate kraj tkanine, stroj će nastaviti lančani bod. Završavanje porubnih šavova sada je brže nego ikada!

Ugrađeni gumbi za podešavanje

Laganim okretom brojčanika u bilo kojem trenutku možete izmijeniti duljinu šava (čak i tijekom šivanja) kako biste dobili šavove između. Jedinstveni uređaj za diferencijalni transport sprječava nabiranje tkanina, omogućuje vam podešavanje rastezljivosti  šavova tijekom šivanja i omogućuje vam dodavanje efekata “spremno za nošenje” vašem šivanju.

Poboljšana kontrola napetosti
Tko uživa petljati s kontrolama napetosti dok se ne postigne savršen šav? S Janome CoverPro 3000 više ne morate petljati! Janomeova izvorna kontrola razine napetosti bolja je nego ikad s njihovim novim mehanizmom za prebacivanje finog načina rada. Sada, jednostavno zadovoljavajući zamah poluge omogućuje vam da se bez napora prebacite s teškog na prozirno pletivo. Mahnite zbogom naboranim šavovima na prozirnim tkaninama!

broj programa uboda: 7
ugrađen rezač konca na kućištu stroja
podešavanje duljine boda: 1-4 mm
reguliranje diferencijalnog transporta (olakšavanje rada sa raznim vrstama materijala)
podešavanje pritiska stopice
podešavanje napetosti konca: ručno
poluga za podešavanje napetosti konca
sustav prikaza provlačenja konca u boji
mogućnost šivanja sa 1, 2 ili 3 igle
mogućnost šivanja sa 2, 3 ili 4 konca
maksimalna brzina: 1000 uboda/min
rukavac
osvjetljenje radnog prostora
preplet: gornji i donji
snap-on izmjena stopice
univerzalna stopica
transparentna stopica
uvlakač konca
set igala
pinceta
veliki odvijač
mali odvijač
četkica za čišćenje
držač kalema (5 kom)
mrežica za konac (5 kom.)
kalem sa bijelim koncem (5 kom.)
vijci za montažu dodatne opreme
stezaljka za šivanje sa debljim koncem
nožni pokretač
prekrivač stroja