KAI 7230

83,33 

KROJAČKE ŠKARE KAI 7230 PROFESIONAL, DUŽINA 9″/23 CM

Na zalihi

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4 Go-WinCoins - vrijednih 5,71 
Kartično plaćanje jednokratno: 83.33 €
Kartično plaćanje na rate: 92.49 €
Kategorije: ,
Opis

Opis

Duljina škare 23 cm
Tip oštrice, standard
Tip ručke, jastučast

Profesionalne škare KAI 7230 – 9″ idealne su za deblje i teže tkanine. Profesionalna serija 7000, uključujući 7230, izrađena je od visokougljičnog, kaljenog nehrđajućeg čelika. Dodatak ugljika omogućuje strmiji kut rezanja, dajući škarama oštriji, finiji rub. Karbon omogućuje da finiji rub dulje traje. To daje seriji 7000 bolju sposobnost rezanja debljih tkanina i omogućava lakšu upotrebu.

KAI 7230, budući da je 9″, smatra se lakšim škarama, ali dovoljno dugim za standardne projekte šivanja. Većina ljudi ove škare uspoređuje s KAI 7250 10″ škarama. U usporedbi, KAI 7230 je prikladniji za osobe s manjim rukama ili žele manju težinu.

Osobine KAI škara:
• Oštrice su izrađene od visokougljičnog nehrđajućeg čelika kako bi se omogućila visoka izdržljivost i dugotrajna oštrina reznih rubova
• Oštrice su proširene do krajeva rukohvata kako bi se osigurala visoka stabilnost i savršena ravnoteža
• Vijci/pričvršćivači za podešavanje napetosti za fino podešavanje napetosti s lakoćom
• Ručke od meke plastike “Elastmer” služe za ugodan rad

Serija 7000 nova je generacija profesionalnih krojačkih škara. Oštrice su izrađene od nehrđajućeg čelika AUS8A (3,7 – 4 mm. debljine) i kaljene do 58+/-1 HRC. Škare su elegantno matirane i opremljene su patentiranim duplex interlock zatvaračem koji sprječava da se vijak olabavi.
Spojnica je također toplinski obrađena i kaljena do 45 +/- 1 HRC. Serija 7000 dostupna je u 12 različitih modela. Dobitnik IF nagrade za dizajn 2005. Oštrice treba očistiti krpom nakon svake upotrebe.

U povijesti koja datira više od 100 godina, KAI grupa, sa sjedištem u Tokiju, poznata je po vrhunski funkcionalnim, oštrim i izdržljivim reznim alatima i srodnim proizvodima. Ove osobine pozicioniraju proizvode tvrtke KAI među najbolje na svijetu. Zajednički nazivnik – kvaliteta i savršenstvo – temelji se na višestoljetnoj tradiciji i kulturi japanske samurajske kovačnice.