KAI N5350

51,69  389,46 kn

KROJAČKE ŠKARE CIK CAK, DUŽINA 9″/21 CM

Na zalihi

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 3 Go-WinCoins - vrijednih 4,00 
Kartično plaćanje jednokratno: 51.69 €
Kartično plaćanje na rate: 57.37 €
Kategorije: ,
Opis

Opis

Duljina škare 23 cm
Tip oštrice,zupčast
Tip ručke,jastučast

Serija N5000 napravljena je za profesionalnu uporabu i dostupna je u 25 različitih modela kako bi zadovoljila svaki zahtjev profesionalaca. Noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika AUS6A (debljine 1,8 – 3,5 mm) i otvrdnuti do 56 +/- 1 HRC. Škare su fino brušene i opremljene vijkom s podesivim zatezanjem od mesinga za jednostavno ponovno kondicioniranje.
U povijesti koja datira više od 100 godina, KAI grupa, sa sjedištem u Tokiju, poznata je po vrhunski funkcionalnim, oštrim i izdržljivim reznim alatima i srodnim proizvodima. Ove osobine pozicioniraju proizvode tvrtke KAI među najbolje na svijetu. Zajednički nazivnik – kvaliteta i savršenstvo – temelji se na višestoljetnoj tradiciji i kulturi japanske samurajske kovačnice.

Oštrica je pilasta umjesto ravna. Ostavljaju cik-cak uzorak umjesto ravnog ruba.
Cik Cak škare imaju praktičnu funkciju kod rezanja tkane tkanine. Rubovi tkanine koji su nedovršeni lako će se pokidati, tkanje se raspliče i niti se lako izvlače. Uzorak zubaca ne sprečava raspadanje, ali ograničava duljinu pohabanog konca i na taj način smanjuje oštećenja ruba.
Ove se škare mogu koristiti i za ukrasne odreze, a dostupni su i brojni uzorci (lukovi, cik cak zupci različitih oblika ili asimetrični zubi). No, istinske krojačke cik cak škare ne bi se trebale koristiti za ukrašavanje papira, jer papir otupljuje oštricu.