KAI 7280SE

103,20  777,56 kn

ŠKARE ZA DELIKATNE TKANINE, DUŽINA 11″/28 CM, JEDNOSTRANO MIKRONAZUBLJENA OŠTRICA

 

Na zalihi

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 6 Go-WinCoins - vrijednih 8,00 
Kartično plaćanje jednokratno: 103.20 €
Kartično plaćanje na rate: 114.55 €
Kategorije: ,
Opis

Opis

Duljina škare 28 cm
Tip oštrice, nazubljena
Tip ručke, jastučast

Profesionalne škare KAI 7280SE – 11″ smatraju se idealnom duljinom za većinu krojača. Oštrica sa mikro nazubljenjem dizajnirana je za rezanje i hvatanje najskliskijih tkanina kao što su svila i saten, a također mogu s lakoćom rezati deblje tkanine.

Osobine KAI škara:
• Oštrice su izrađene od visokougljičnog nehrđajućeg čelika kako bi se omogućila visoka izdržljivost i dugotrajna oštrina reznih rubova
• Oštrice su proširene do krajeva rukohvata kako bi se osigurala visoka stabilnost i savršena ravnoteža
• Vijci/pričvršćivači za podešavanje napetosti za fino podešavanje napetosti s lakoćom
• Ručke od meke plastike “Elastmer” služe za ugodan rad

Serija 7000 nova je generacija profesionalnih krojačkih škara. Oštrice su izrađene od nehrđajućeg čelika AUS8A (3,7 – 4 mm. debljine) i kaljene do 58+/-1 HRC. Škare su elegantno matirane i opremljene su patentiranim duplex interlock zatvaračem koji sprječava da se vijak olabavi.
Spojnica je također toplinski obrađena i kaljena do 45 +/- 1 HRC. Serija 7000 dostupna je u 12 različitih modela. Dobitnik IF nagrade za dizajn 2005. Oštrice treba očistiti krpom nakon svake upotrebe.

U povijesti koja datira više od 100 godina, KAI grupa, sa sjedištem u Tokiju, poznata je po vrhunski funkcionalnim, oštrim i izdržljivim reznim alatima i srodnim proizvodima. Ove osobine pozicioniraju proizvode tvrtke KAI među najbolje na svijetu. Zajednički nazivnik – kvaliteta i savršenstvo – temelji se na višestoljetnoj tradiciji i kulturi japanske samurajske kovačnice.