KAI 7250SL

85,83  646,69 kn

KROJAČKE ŠKARE SLIM LIGHT KAI 7250SL PROFESIONAL, DUŽINA 10″/25 CM

 

Na zalihi

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5 Go-WinCoins - vrijednih 6,67 
Kartično plaćanje jednokratno: 85.83 €
Kartično plaćanje na rate: 95.27 €
Kategorije: ,
Opis

Opis

Duljina škare 25 cm
Tip oštrice,standard
Tip ručke,jastučast

Škare KAI 7250SL – 10″ Professional serije idealne su za deblje i teže tkanine. Dizajnirane su da budu lakše, upravljivije škare, koje i dalje zadržavaju svoje vrhunske performanse rezanja. Smatra se da imaju idealnu duljinu i težinu, za većinu krojača.

Osobine KAI škara:
• Oštrice su izrađene od visokougljičnog nehrđajućeg čelika kako bi se omogućila visoka izdržljivost i dugotrajna oštrina reznih rubova
• Oštrice su proširene do krajeva rukohvata kako bi se osigurala visoka stabilnost i savršena ravnoteža
• Vijci/pričvršćivači za podešavanje napetosti za fino podešavanje napetosti s lakoćom
• Ručke od meke plastike “Elastmer” služe za ugodan rad

Serija 7000 nova je generacija profesionalnih krojačkih škara. Oštrice su izrađene od nehrđajućeg čelika AUS8A (3,7 – 4 mm. debljine) i kaljene do 58+/-1 HRC. Škare su elegantno matirane i opremljene su patentiranim duplex interlock zatvaračem koji sprječava da se vijak olabavi.
Spojnica je također toplinski obrađena i kaljena do 45 +/- 1 HRC. Serija 7000 dostupna je u 12 različitih modela. Dobitnik IF nagrade za dizajn 2005. Oštrice treba očistiti krpom nakon svake upotrebe.

U povijesti koja datira više od 100 godina, KAI grupa, sa sjedištem u Tokiju, poznata je po vrhunski funkcionalnim, oštrim i izdržljivim reznim alatima i srodnim proizvodima. Ove osobine pozicioniraju proizvode tvrtke KAI među najbolje na svijetu. Zajednički nazivnik – kvaliteta i savršenstvo – temelji se na višestoljetnoj tradiciji i kulturi japanske samurajske kovačnice.