Sold out

SET TEXI CRAFT BLACK 90X60

48,31  363,99 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Govic Company podržava vašu kreativnost i za vas smo pripremili set svih potrebnih alata za rezanje i narezivanje, upakirano u šarenu i praktičnu kutiju koja će vam omogućiti sigurnu pohranu.

Set TEXI CRAFT BLACK 90X60 uključuje: samozacjeljujuću podlogu, kružni nož sa rezervnim oštricama, mjerilo za patchwork i quilt, craft nož sa dodatnim oštricama, kopče za tkaninu i naljepnice protiv klizanja.

Samozacjeljujuća podloga za rezanje
Ljubitelji patchworka koriste rotacijske noževe zajedno sa posebnom podlogom za rezanje i drugim alatima. Podloga za rezanje TEXI CRAFT BLACK 90X60 jedinstvena je jer je izrađena od posebnog materijala koji se nakon rezanja sam regenerira i zatvara. Tako možete rezati i rezati materijal bez straha da će se oštetiti. Na podlozi imamo označene kutove i paralelne linije, to će vam pomoći da precizno režete.
Zapamtiti! Podlogu čuvajte vodoravno i izbjegavajte izvore topline kako je ne biste izobličili.

Rotacijski rezač 45 mm
Oštrim nožem možete rezati nekoliko slojeva tkanine istovremeno, pa je rezanje komada istog oblika i veličine praktičnije i puno brže. Nož je izrađen od visokokvalitetnog čelika, što ga čini vrlo oštrim i izdržljivim. Njegova oblikovana ručka sa mekim jastukom savršeno pristaje ruci. Mislili smo i na vašu sigurnost, pa nož ima posebnu bravu i štitnik za oštricu. A ako smo već kod oštrica, set uključuje 5 izmjenjivih oštrica, uključujući dva posebna .

Hobby nož
Neprocjenjiva pomoć kada trebate precizno rezati “na milimetar”. Reže razne materijale kao što su papir, tkanina, koža, folija, guma, tapete, linoleum itd. Zahvaljujući protukliznoj dršci, nož čvrsto leži u ruci. U setu ćete naći 5 rezervnih noževa.

Mjerilo za Patchwork i Quilt
Patchwork, Quilt, nekonvencionalni projekti. U svakom kreativnom radu trebat će vam malo preciznosti, što će vam pružiti naši ruleri.

Naljepnice protiv klizanja
Znamo da neke materijale nije lako rezati. Materijali poput svile, na primjer, mogu skliznuti. U našem setu naći ćete čak 15 komada protukliznih naljepnica

20 kopčica za tkaninu
Kako bi udobno pridržali ušivenu tkaninu ili je pričvrstili, bez opasnosti od uboda.

Komplet uključuje:

Samozacjeljujuću podlogu: Dimenzija podloge 90 x 60 cm Debljina podloge 3 mm
Mjerilo: Dimenzije mjerila 15X30 cm
Rotacijski nož: 1 kom
Oštrice noževa – razne vrste: 5 kom, Promjer oštrice noža: 45 mm
Hobby nož “Skalpel” : 1 kom
Oštrice noža: 5 kom.
Naljepnice protiv klizanja: 15 kom
Kopčice: 20 kom.

Zapamtite: Kada kupite TEXI CRAFT BLACK 90X60 set, dobit ćete set alata u jednoj boji.
Sve elemente TEXI CRAFT seta možete kupiti i zasebno, u različitim bojama na našoj web stranici.