Jeftinija kupovina?
Ima li išta bolje od toga?

Bilo da kupujete šivaće strojeve, pribor, rezervne dijelove ili igle – Go-WinCoin to olakšavaju

Kupi. Zaradi bodove. Ponovi.

Stvorite besplatan korisnički račun

Obavite kupnju

Svaka kupnja zarađuje Go-WinCoin

Snizi cijene

Popusti na narudžbu

Nikad nije bilo tako lako!

Go-WinCoin su pravi novac. Sa njima će kupovina postati ugodnija. Pravila su jednostavna. Sakupite Go-WinCoin i krenite snižavati cijene svojih narudžbi.

Često postavljena pitanja

Da biste postali član programa, jednostavno otvorite račun na www.govic-company.hr

Program omogućuje zarađivanje Go-WinCoin za kupnju na www.govic-company.hr. Svaki član Programa na početku dobiva 5 Go-WinCoin kao bonus u vrijednosti od 50 KN. Za svaku kupnju na www.govic-company.hr, Član će zaraditi Go-WinCoin-a u vrijednosti do 8% neto vrijednosti naručene robe. Go-WinCoin zarađeni na ovaj način mogu se koristiti za plaćanje sljedećih narudžbi (u smislu statusa članstva).

Go-WinCoin se dodjeljuju svakom članu pojedinačno. Za svaku obavljenu online narudžbu bit će knjiženi na račun Člana u roku od 1-2 dana nakon primitka uplate za izdani račun. U slučaju kašnjenja plaćanja za račun sa odgodom plaćanja, Go-WinCoin neće biti dodijeljeni. Za kupnje sa popustima koji proizlaze iz prethodno zarađenih Go-WinCoin, Član ne prima nove Go-WinCoin.

Kako bi provjerio stvarni broj Go-WinCoina i datum njihovog isteka, Član se mora prijaviti na račun na www.govic-company.hr

Go-WinCoins akumulirani na računu člana održat će se na računu sve dok se ne upotrijebe ili dok ne isteknu (što se prije dogodi). Go-WinCoins zarađeni u jednoj kalendarskoj godini ostaju važeći do 31. prosinca sljedeće kalendarske godine nakon toga. Go-WinCoins koji istječu u svakoj kalendarskoj godini moraju se iskoristiti najkasnije do 31. prosinca. Go-WinCoins koji isteknu, odnosno oni koji nisu iskorišteni, brišu se sa računa člana. Iznimka je 5.000 bodova koji se dobivaju prilikom registracije računa.

Za korištenje Go-WinCoinsa, prijavite se na Korisnički račun prilikom kupovine na www.govic-company.hr. Kada dovršite svoju kupnju (košaricu), dobit ćete mogućnost korištenja prikupljenih Go-WinCoins-a. PAŽNJA! Da biste koristili Go-WinCoins, morate prikupiti najmanje 50 bodova na svom računu – odnosno na 5 bodova dobivenih na početku morate prikupiti još najmanje 45 za kupnju u online trgovini Govic Company.

Status članstva se automatski mijenja kada tijekom kalendarske godine član zaradi određeni broj Go-WinCoins. Status se dodjeljuje jednom i ne podliježe degradaciji.